Kjøp billetter

Kjøp billetter

Bli med på kake og bakefestivalen!

Kake- og Bakefestivalen vil foregå LØRDAG 19. oktober og SØNDAG 20. oktober på DogA.
Det er likt program begge dagene, så det holder å kjøpe billett til den ene dagen.
Billetten inkluderer en festivaldel med live-demonstrasjoner fra scene og standsaktiviteter med smaksprøver, boksignering og gode tilbud.

Sted: Hausmannsgate 16, Oslo. Festivalen er åpen fra kl 10:00-17:00 lørdag og søndag.

 

Billettpriser
Ordinær billett          390 kr
Billett abonnement  290 kr
(Om du abonnerer på et av Egmonts magasiner)

I tillegg kan du være med på spennende demokurs. Kursene varer ca 50 min per kurs, og koster kr 250 per deltaker. Dette kommer i tillegg til prisen. Du må kjøpe inngang til festivalen for å være med på kursene. NB: Begrenset antall plasser

Overnatting

Som deltaker får du rabattert pris på Scandic Byporten
Bo på et av Oslos mest sentrale hotell. Under samme tak som Byporten Shopping og med gangavstand til Karl Johans gate, urbane Grünerløkka og Operaen. Ypperlig hotell for deg som vil utforske Oslo by, med offentlig transport rett utenfor døren. Kommer du med tog finner du oss enkelt ved å gå ut av stasjonen, ta til høyre over plassen og inn svingdørene.

Rommene bookes av deg som deltaker direkte med hotellet ved at du oppgir bookingreferanse BEGM181019. Bestillingsfrist 06/09-19. Bestill hotellrom her!

DOGA

Kom til DOGA og opplev de flott lokalene! DOGA er en nedlagt transformatorstasjon som forsynte Oslos trikker og utelys med strøm. Den eldste delen av bygget er den gamle maskinsalen. Salen ble reist i 1898-1900 og 1912-1913, og er tegnet i klassisk stil med store industrivinduer i stål og murverk tilpasset nærmeste nabo, Jakob kirke. I dag er maskinsalen lokalet Hallen, hvor historien er vel bevart. Her vil Kake- og bakefestivalen foregå. Kom og ta del i bakegleden i de historiske lokalene.

Foto: Knut Bry

Bli med på Kake og Bakefestivalen 2019

Bli med på Kake og Bakefestivalen 2019