Shopping og inspirasjon

Shopping og inspirasjon

Våre samarbeidspartnere vil være tilstede på Kake- og Bakefestivalen 2019. Det blir stands med gode tilbud, smaksprøver og boksignering.

CACAS MED GODE TILBUD

Cacas vil stille med et utvalg av varer til sterkt rabatterte priser, her kan du virkelig gjøre et kupp. Du vil også få en smakebit av julens utvalg av dekorasjonsutstyr samt være den første til og se flere av høstens store nyheter. I tillegg kommer Soulcake Oslo som vil stille med masse deilige smaksprøver på deres signaturkaker og dele noen av sine beste tips for å lage vakre og velsmakende kaker.

Besøk Cacas sin stand og vær med i trekningen av en premie til en verdi av 5000,-

NYHET I NORGE

Manuela Kjeilen vil ha livedemo fra scenen, og i tillegg møter du henne på stand hvor hun selger og promoterer sine nye kakeblandinger. Dette vil du ikke gå glipp av! Slagordet er «Home made – made easy», og det er cookies, kladdkake og cupcakes.

IDUN KOMMER

Idun Mors hjemmebakte leverer kvalitetsprodukter for baking av kaker og gjærbakst. De er stolte av å tilby inspirasjon og produkter som er skreddersydd til det norske markedet og til alle som er glade i å bake. Produktene kvalitetssikres alltid av våre profesjonelle bakere. På Kake- og bakefestivalen vil du få de beste rådene om gjærbakst og surdeig av Iduns bakermester Jonas. Flere baketips, inspirasjon og oppskrifter finner du også på www.morshjemmebakte.no

NY SJOKOLADEBOK FRA SVERRE SÆTRE

Finnes det noen som ikke elsker sjokolade? Vi serverer sjokoladekake i barnebursdagen, vi drikker kakao på tur, vi gir bort konfekt i gave. Enten du er kjøkkenproff eller amatør, lager du ganske sikkert mat med sjokolade ofte. Du møter Sverre Sætre på scene, kurs og stand hvor han selger og signerer sin nye bok.

SOLLIAFARMEN KOMMER

Solliafarmen er ett lite firma som holder til på Solbergmoen, 10 minutter utenfor Drammen. På kake- og bakefestivalen så selger de egenprodusert honning og sine flott kjevler med mønster. Ellers er Solliafarmen veldig opptatt av hva naturen bringer. Dette gjenspeiler seg i den hjemmelagde gele`n og marmeladen som er å få kjøpt. Kom innom for en smaksopplevelse du sent vil glemme. Les mer her: www.solliafarmen.no

SØT GJÆRBAKST

​Etter to tidligere boksuksesser kommer en av Norges største bakebloggere, Elin Vatnar Nilsen, endelig med sin tredje bok. Denne gangen handler det om den herlige, søte gjærbaksten – det mest populære og etterspurte temaet på bloggen hennes. Elin kommer på kake og bakefesivalen, og vil ha både live-demo fra scenen og kurs. I tillegg vil hun selge sin nye bok; Kom og kjøp bok, møt Elin og få et signert eksemplar av boken.

DEN STORE BAKEBOKA

Endelig er den her – bakeboka som inneholder alt du trenger å vite om baking! Mellom disse to permene finner du nemlig over 200 oppskrifter på alt du kan ønske deg av deilig bakst: Sjokoladekaker, kremkaker, pavlova, formkaker, ostekaker, søt gjærbakst, brød og rundstykker, paier og julekaker – og mye mer. Og selvsagt: Et grundig kapittel bak i boka med alt du trenger å vite for å få baksten vellykket.

Det er Hjemmets egen matekspert Anita Bakker som har bidratt med storparten av oppskriftene. På Kake- og bakefestivalen byr hun og representanter for Hjemmet-redaksjonen på smaksprøver, og da kan du også benytte anledningen til å spørre henne om det du lurer på om baking. 

CREMA KAFFEBRENNERI

Crema Kaffebrenneri har med seg nybrent kaffe!

 Velkommen til det lille kaffebrenneriet med den store smaken. Siden 1986 har de levert spesialkaffe og setter ferskhet, kvalitet og leveringsdyktighet i høysetet. Med deres lille mobile kaffebil vil de sette kaffe på menyen under hele eventet.  Bønner vil variere og de  vil kunne lage det meste du kan ønske deg av kaffedrikker.

 Hvis du ønsker å kjøpe med deg kaffe hjem så tilbyr de 30% på alle medbrakte bønner. De gleder seg til å brygge en god kopp til deg!

 

TORO DELER BAKETIPS OG INSPIRASJON

TORO har lange tradisjoner i Norge og har siden 1980 spredt bakeglede til det Norske folk. Det mange ikke vet er at TOROs bakemikser egner seg like godt til julebakst som resten av året. På Kake- og bakefestivalen kommer TORO til å dele baketips og inspirasjon til enkle oppskrifter du kan bake sammen med barna på juleverkstedet. Kom innom og oppdag hvor enkelt, hyggelig og inspirerende det er å bake med TORO til jul!

Bli med på Kake og Bakefestivalen 2019